filosofere sammen

EN FRITTSTÅENDE ORGANISASJON FOR Å FREMME DEN FILOSOFISKE SAMTALEN I SAMFUNNET

Hjem
Barn og unge
Voksne
Samtale-arenaer
Forum
Presseklipp
Kurs og utdanning
Nyttige lenker
Om oss
Meld deg inn!

Meld deg inn!

Filosofere sammen er en organisasjon for alle som driver med, eller som er interessert i og vil støtte utbredelsen av, filosofiske samtaler utenfor akademia.

En felles arena

Ikke bare filosofer, men også lærere og lektorer som har eller ønsker å ha filosofiske samtaler i skolen, eller ledere på ulike nivåer i arbeidsliv og organisasjoner som vil ha filosofiske samtaler blant aktuelle aktiviteter, er i målgruppen. Er du ikke noe av dette, men vil støtte arbeidet med å utbre den filosofiske samtalen i samfunnet, kan du også bli medlem.

Alle venner av den filosofiske samtalen kan bli medlem!

Filosofere sammen er kort og godt en organisasjon for alle venner av den filosofiske samtalen, som det trolig finnes mange av. Det er iallfall inntrykket vi som driver med ikke-akademisk filosofering får når vi forteller folk om hva dette dreier seg om. Da får vi ofte en positiv respons. Derfor tilstreber vi et medlemstall som både gjenspeiler og dokumenterer den betydelige interessen for filosofiske samtaler som allerede finnes, og som kan bli enda større.

Slik melder du deg inn:

Du melder deg ganske enkelt deg inn ved å sette kr 100 inn på Filosofere sammens bankkonto nr. 0539 73 94060. Merk giroen eller nettbankinnbetalingen med "Kontingent 2011", så blir du registrert i medlemsarkivet.

Vil du stå på mailinglista?

Ønsker du også å stå på Filosofere sammens mailingliste, så meld fra om det på mail til post@filosofere-sammen.no. Da vil du bli holdt oppdatert om løpende saker og om nye oppslag på vår hjemmeside.

Hva skjer?

ANNONSER:

norsk selskap for filosofisk praksis

Design og produksjon
for web og trykk - se www.molbach.no

din annonse her?
 Nettredaktør:
 Morten Fastvold
e-post

Webdesign: Elisabeth Mølbach Design (2010) www.molbach.no

Valid HTML 4.01 og CSS!